KLIK 1.TWEE

Men wilt leuker, slimmer en goedkoper wonen. Daarom heeft PLEKvoor in 2016 een slim, duurzaam en mogelijk energieneutraal huis ontworpen voor kleine huidhoudens; KLIK 1.TWEE. Bij PLEKvoor zijn kleine huisjes geen bekrompen groot huis. Bij kleine woningen draait het om intelligente eenvoud. Deze woning is ontworpen met de gebruiker als middelpunt. Een klein huis geeft ruimte wanneer er optimale relatie is met de belevingswereld van de bewoners, het moet 'klikken'. De KLIK 1.TWEE is levensloopbestendig en kan volgens bouwbesluit worden geproduceerd. 


 

Duurzaam

De KLIK 1.TWEE bestaat uit materialen die nagenoeg circulair zijn. Dat wil zeggen dat ze recyclebaar of herbruikbaar zijn. Het huis is zo ontwikkeld dat de verschillende onderdelen altijd aan- en afkoppelbaar zijn met minimale restafval. De woning wordt ''all electric'' uitgevoerd. 

PLEKvoor biedt naast de standaard duurzame uitvoering nog meer duurzame opties om de woning zo duurzaam mogelijk te maken. Deze zijn terug te vinden in de brochure. 

De productie

De KLIK 1.TWEE is standaard opgebouwd uit drie apparte modules. Naar wens kan de woning met meerdere modules uitgebreid worden. Deze modules worden industrieel geproduceerd. Het grid wordt in de fabriek gevuld met een systeem van integrale wanden, vloeren en dakdelen. Voor de afwerking worden zoveel mogelijk duurzame, kosteneffectieve en circulaire materialen gekozen. 

Als de woning klaar is, wordt het in modules naar locatie vervoerd. De modules van 1.TWEE zijn lichtgewicht modules die wij op een gestandaardiseerd frame bevestigen. Afhankelijk van grondslag wordt locatieafhankelijk de fundering bepaald. Op locatie worden de modules weer aan elkaar 'geklikt'.  Door ons systeem zijn we in staat om een tijds- en plaatsonafhankelijk product te leveren dat bovendien altijd aanpasbaar is. Over een paar jaar slimmere wanden toevoegen of een andere afwerking? Geen probleem.

Bij PLEKvoor zijn kleine huisjes geen gekrompen groot huis. Bij klein huizen gaat het om intelligente eenvoud. 1.TWEE is ontworpen met de gebruiker als middelpunt, letterlijk. Een klein huis geeft ruimte wanneer er een optimale relatie is met de belevingswereld van de bewoners, het moet klikken. Mensen wonen steeds vaker met zijn tweeën of alleen. Met 1.TWEE kunnen ze veel buiten leven, vrienden en familie te logeren ontvangen. Ook kunnen mensen in 1.TWEE tijdelijk verzorgd worden en is de woning toegankelijk voor mindervaliden. 1.TWEE is levensloopbestendig, dus voor alle leeftijdscategorieën aantrekkelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die een KLIK 1.TWEE woning biedt? Neem contact of vraag de brochure aan via het contactformulier.

 

Interesse in een KLIK-woning?

Vragen of brochure opvragen? Maak je interesse kenbaar via ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Ja, ik wil meer informatie