KLIK 4.ZES

De markt voor recreatiewoningen is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er zijn veel parken toegevoegd en de bezettingsgraden stijgen. Toch ontstaat er langzaam een probleem in de markt.

Er zijn een aantal trends waar met de huidige accommodaties niet op ingespeeld kan worden.

Consumenten hebben meer te besteden en zijn veeleisender. Hoge prijzen vragen voor huisjes die kwalitatief niet in orde en niet up-to-date zijn, wordt niet meer geaccepteerd. KLIK levert met het 4.ZES huis een bijdrage aan noodzakelijke vernieuwing. Het is een huis met een geweldige uitstraling en een hoogwaardige afwerking.

Op veel parken staan hetzelfde soort huisjes, ’13 in een dozijn’, maar gasten willen liever iets bijzonders. Zonder nieuw aanbod kan een park nauwelijks onderscheidend vermogen creëren. Bij 4.ZES kan het uiterlijk door tal van mogelijkheden betreffende afwerking naar eigen smaak ingevuld worden. Ook kan de look & feel op een later moment ge-update worden, waardoor de huizen ook op langere termijn onderscheidend kunnen zijn.

Indien zich een vervangingsvraag op een park aandient, gaat dit gepaard met veel kosten. Het park kan vaak niet volledig operationeel zijn. KLIK kan 4.ZES in een korte tijd produceren en binnen een dag plaatsen op de betreffende locatie.

Kortom, 4.ZES is mooier, slimmer en duurzamer.

Interesse?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de KLIK-woningen? Of wil je een optie op een KLIK-woning? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Ja, ik wil meer informatie