Klik

KLIK - sneller, slimmer, duurzaam wonen. Een verplaatsbaar huis van hoge kwaliteit, met een unieke uitstraling en een lange levensduur.


 

KLIK is een merk van PLEKvoor. Bij PLEKvoor werken wij met passie aan het vernieuwen van de bouwsector. Wij richten ons primair op het ontwikkelen en verkopen van modulaire woningen voor zowel de woningmarkt als de recreatiemarkt. De woningen worden in onze productiehal in Soesterberg geassembleerd en zijn binnen 8 tot 10 weken af fabriek.

Seriematig geproduceerde, modulaire en demontabele all-electric woningen die antwoord geven op de dynamische woonvraag in de huidige tijd. KLIK huizen zijn onder andere ontwikkeld voor de recreatiemarkt, maar er kan ook permanent in gewoond worden en ze kunnen ingezet worden als zorgwoning. Een KLIK huis is snel gerealiseerd en is geschikt voor een zeer brede doelgroep. De woningen kunnen gebouwd worden volgens bouwbesluit voor nieuwbouw woningen. Voor de afwerking kiezen we zoveel mogelijk duurzame en kosteneffectieve materialen. De woning is levensloopbestendig, mede door de makkelijk verplaatsbare wanden en de volledige rolstoeltoegankelijkheid. 

Interesse?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de KLIK-woningen? Of wil je een optie op een KLIK-woning? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Ja, ik wil meer informatie